Financiering voor ondernemers die het hele traject ontzorgd willen worden

Ben jij op dit moment op zoek naar financiering van je bedrijf? Wil je gaan investeren omdat je kansen ziet en betere resultaten wilt halen. Je wilt meer omzet, minder kosten, een hogere winst of meer werkplezier realiseren. Als je er aan denkt wordt je blij en je hebt er nu al zin.     

Maar wat een gedoe zeg, als je geld nodig hebt voor een investering. Banken verwachten dat jij met een goed onderbouwd plan komt. En er is ook zoveel keus. Je hoort veel over “stapelfinanciering” en “crowdfunding” schijnt ook helemaal hip te zijn. Je wilt het beste voor jouw bedrijf. Maar wat is dat?

Hoe zou het voor je zijn als voor jou helder is wat de beste mogelijkheden zijn voor de investering die je gaat doen. Dat je met vertrouwen een financiering aanvraagt en krijgt. Met de beste voorwaarden en rentetarieven. Dan kun je optimaal investeren en betere resultaten halen met je bedrijf.

Dat is mogelijk met het traject “succesvol een financiering krijgen”. Dat is gebaseerd op 4 pijlers.

  • Vertrouwen: Financiers lenen geld uit als zij vertrouwen hebben in jou, je bedrijf en de investering. In overleg met jou maak ik een goed onderbouwd businessplan dat dit vertrouwen geeft.
  • Financieel: Natuurlijk wil jij, maar ook de financier, weten wat de financiële gevolgen zijn van de investering. In overleg met jou maak ik een financieel plan waarin duidelijk is wat het effect is van de investering op jouw bedrijf. Dit is het allerbelangrijkste onderdeel uit het businessplan.  
  • Aanvragen: In overleg met jou doe ik de aanvraag bij 1 of meerdere geschikte partijen. De financier wil met jou in gesprek om ook van jou te horen wat je plannen zijn. Ik zorg dat je supergoed voorbereidt bent op dit gesprek. Zodat een financier vertrouwen in jou, je onderneming en je plan krijgt. Als het nodig is ben ik aanwezig bij die gesprekken.
  • Financiering krijgen: Jij wilt de beste keuze maken voor een financier. Ik help jou met de beoordeling van de offertes en verzorg eventuele onderhandelingen.  

En dat niet alleen: Je maakt gebruik van mijn enorme berg aan kennis en netwerk. Doordat je met mij werkt krijg je vaak nieuwe inzichten in je bedrijf waarmee je je voordeel kunt doen.

Aan het eind van het traject

  • Kun jij met een gerust hart gaan investeren
  • Weet je welke resultaten je daarmee gaat halen
  • Heb je een financiering met de beste voorwaarden en tarieven

De investering

Allereerst vergt dit traject een investering in tijd. Een traject duurt gemiddeld 1-2 maanden.     

De financiële investering bedraagt € 1.750,- welke je vooraf betaald. Als de financiering gerealiseerd is, vraag ik een succes fee. Deze komen we van te voren overeen en betaal je achteraf.

Wil je weten of je succesvol een financiering kunt krijgen

Laat je gegevens achter, dan mail of bel ik je met opties voor een afspraak. Dan kijken we of dit het beste traject is om een financiering te krijgen voor je bedrijf.

Ja, laten we afspreken