Financiering voor ondernemers die het hele traject ontzorgd willen worden

Ben jij op dit moment op zoek naar financiering van je bedrijf? Wil je gaan investeren omdat je kansen ziet en betere resultaten wilt halen. Je wilt meer omzet, minder kosten, een hogere winst of meer werkplezier realiseren. Als je er aan denkt wordt je blij en je hebt er nu al zin.     

Maar wat een gedoe zeg, als je geld nodig hebt voor een investering. Banken verwachten dat jij met een goed onderbouwd plan komt. En er is ook zoveel keus. Je hoort veel over “stapelfinanciering” en “crowdfunding” schijnt ook helemaal hip te zijn. Je wilt het beste voor jouw bedrijf. Maar wat is dat?

Hoe zou het voor je zijn als voor jou helder is wat de beste mogelijkheden zijn voor de investering die je gaat doen. Dat je met vertrouwen een financiering aanvraagt en krijgt. Met de beste voorwaarden en rentetarieven. Dan kun je optimaal investeren en betere resultaten halen met je bedrijf.

Dit kan je met het traject:

Succesvol een finaciering krijgen

Hiermee:

Aan het eind van het traject:

 

 


En dat niet alleen: Je maakt gebruik van mijn enorme berg aan kennis en netwerk. Doordat je met mij werkt krijg je vaak nieuwe inzichten in je bedrijf waarmee je je voordeel kunt doen.

De investering

Allereerst vergt dit traject een investering in tijd. Een traject duurt gemiddeld 1-2 maanden.     

De financiële investering bedraagt € 2.250,- welke je vooraf betaald. Als de financiering gerealiseerd is, vraag ik een succes fee. Deze komen we van te voren overeen en betaal je achteraf.

Wil je weten of je succesvol een financiering kunt krijgen

Laat je gegevens achter, dan mail of bel ik je met opties voor een afspraak. Dan kijken we of dit het beste traject is om een financiering te krijgen voor je bedrijf.