Aanbod

Winst op de eerste plaats

Voor meer plezier en vrijheid in het ondernemen

Je hebt een prachtig bedrijf dat goed loopt, maar je verdient minder dan je zou willen. Je wilt meer financiële vrijheid niet alleen voor je bedrijf maar ook voor jou zelf. Maar hoe bereik je dit?

Je bent een kei in je vak en geniet enorm van het werken in je bedrijf. Je krijgt er energie van. Er zijn genoeg opdrachten, je omzet stijgt. Maar onderaan de streep zie je dat niet terug. Je winst is minder dan gehoopt. Ook gebeurt het wel eens dat het geld er sneller uit gaat dan dat het erin komt. Dit wil je veranderen. De cijfers uit je boekhoudprogramma zeggen je niet zo veel. Je leest ze dan ook bijna nooit. Je stuurt je bedrijf grotendeels aan de hand van je banksaldo, een paar kengetallen en de informatie in je hoofd.

Hoe zou het voor je zijn als winst op de eerste plaats staat. Je altijd je rekeningen kunt betalen. En financiën simpel en leuk zijn. Dit kan als je meer inzicht hebt in je bedrijf. Je krijgt dan ruimte om met meer vrijheid te ondernemen, je bedrijf te laten groeien en jezelf daar goed voor te belonen.

Dit kan met het traject:

Winst op de eerste plaats

Hiermee:

Aan het eind van het traject:


De investering

De investering voor dit traject bedraagt € 1.995,- welke je vooraf betaald. 

Voor dit traject geef ik een garantie. Omdat ik echt van meerwaarde wil zijn garandeer ik dat je deze investering terugverdient. Zo niet, dan krijg je je geld terug. Dus wat let je….

De gemiddelde duur van dit traject is 2- 3 maanden.

Afspraak maken

Wil je weten of jij meer winst kunt maken?

Laat je gegevens achter, dan mail of bel ik je met opties voor een afspraak. Dan kijken we of jij meer winst kan maken. Zodat jij met meer plezier en vrijheid kunt ondernemen en leven.

Checklist Succesvolle financiering

Ontvang de Checklist direct in je mailbox